Den här veckan blir det inget “Veckans Fråga via YouTube” för att tekniken strular lite, men vi kör på det gamla vanliga sättet, här i stället.

Brevet är från en kille som har varit tillsammans med en tjej som redan är i en relation.

Hur är det att vara fri själv men att vara tillsammans med någon som redan är upptagen?

Är det möjligt att förstå att man klivit in i relationen och faktiskt varit del av kaoset som blir?

Ska man ens känna skuld?

Eller ska man tänka att skulden ligger hos den som kliver utanför relationen och inte den som blir indragen?

Vad tycker du?

läs själv och du,

ha en toppen-onsdag,

kram från mig<3

Charlotte

 

Processed with VSCOcam with s1 preset

Hej!

Jag träffade en tjej på mitt jobb som är tre år äldre än vad jag är. Jag är 21 år gammal och hon 24. Hon har ett barn ihop med sin pojkvän som hon varit tillsammans med i fyra år. Trots detta efter några fester så hamnade vi i samma säng och sen rullade det bara på.. Vi båda blev förälskade i varandra och jag har har aldrig i hela mitt liv upplevt något så bra, det påstod hon också. Allt är verkligen underbart med henne, hon är väldigt lik mig i sättet och spontan och har bra humor som jag. Vi träffades nästintill varje dag i 2 månader och hade sjukt underbart sex som jag jag tror jag inte kan få uppleva igen.

Jag kände verkligen att jag hade hittat den ”rätta”. Vi synkade så j*vla bra! Jag kunde läsa henne som en uppen bok (har alltid varit bra på att läsa av människor, men med henne kunde jag verkligen se exakt vad hon tänkte på i alla lägen). Jag såg hur hon verkligen älskade mig. Hon berättade om och om igen hur mycket hon älskade och ville ha mig och inte hennes pojkvän.

Men hon är en person som bryr sig mer om andra än sig själv och vad folk ska tycka så hon var livrädd för att göra slut med sin pojkvän då dem ändå haft det bra påstod hon. Men det kom tillslut att hon försökte göra slut med honom då efter en fylla med en väninna till henne blev beslutet att hon skulle välja mig.
Eftersom hon visste hur rädd hon var så skrev hon lappar som hon la på köksbordet när hon kom hem för att hon dagen efter inte skulle kunna balla ur för att göra slut på förhållandet.

Men efter att hennes pojkvän ville försöka så kunde hon inte med att göra slut och gick med på att försöka med honom. Men hon klarade inte av att sluta träffa mig och ville verkligen ha mig. Efter bara några dagar så berättade hon för sin partner att hon hade varit otrogen som hon tidigare hade förnekat för i hopp om att han skulle hata henne och lämna henne. Men han ville fortfarande vara kvar med henne.

Träffade henne en kort period efter detta och vi prata mycket om att hon bara var rädd som hon verkligen var. Hon intygade också själv att hon var för rädd för att ta det steget.

Båda jag och hon hade verkligen något speciellt men hon valde trots allt det vi hade att försöka med sin pojkvän och har nu blockat mig på alla sociala medier och mobiltelefon. Jag bytte också lägligt jobb under semesterperioden i somras så har inte någon kontakt med henne längre och det har nu gått 2 månader och jag har inte kunnat sluta tänka på henne över huvud taget.

Min fråga är om det som jag verkligen känt från henne sida hur mycket hon verkligen älskade mig kommer göra att hon kommer bryta sitt förhållande och komma tillbaka till mig.

MVH
Förkrossad kille

 

IMG_5476

 

[dropcap style=”no-background”] H [/dropcap]ejsan och tack för ditt brev.

Det blir komplicerat när man inte gjort klart den relation man är i och påbörjar något nytt, precis som du nu fått uppleva.

Dessvärre så blir det också ofta sårade känslor.

Det är nog inte bara du som undrar vad som hänt, om era känslor var äkta och om det kan bli ni.

Jag tror även att hennes kille funderar i dessa termer…..och det är nog det han vill finna ut och ge henne och deras relation en chans till.

Dessutom så har dom barn ihop, ytterligare ett kitt mellan dom och framför allt ett ansvar.

Din berättelse är inte så olik andra i den meningen att man söker sig utanför relationen, att man försöker bryta otroheten och att man till sist blockerar för att verkligen försöka göra allt för att rädda relationen.

Jag tror att hon menar allvar med att inte vilja ha någon kontakt med dig och jag tror faktiskt att det är bra – för alla parter.

Hon måste få en ärlig chans att försöka reparera den skada som en otrohet innebär, kanske hon och hennes kille klarar det och att dom kommer starkare ur det här.

Jag kan inte svara på om det var kärlek hon kände till dig eller om det var ren flykt från något hemma eller om det var en kort förälskelse som sedan svalnade eller något annat, dock så förstår jag på det du skrivit att hon gjort ett val, och det är tyvärr inte du.

Det som är bra i sådana här situationer är att man ges en chans att tänka till lite längre.

Hur hade du känt om du var hennes kille och hon hade varit otrogen?

Hur kommer det sig att du valde att bli tillsammans med henne trots att du visste att hon var i en relation, förstod du kanske innerst inne att du skulle bli sårad?

Nästa fråga blir: Hur kan du vara mer rädd om dig framöver så att du inte behöver bli lämnad på det här sättet och kanske istället satsa på en relation som har större chanser att hålla?

Jag förstår att du känner dig förkrossad och det är jätte-viktigt att du försöker bli hel från det här, för att du ska kunna gå vidare och förhoppningsvis träffa någon bra tjej som inte är inne i en relation utan där ni två får en sjysst start,

Som sagt,
Var rädd om dig<3,

kramar

Charlotte

@Charlotte Sander och Relationsexperten.se

OBS! Vill Du boka tid för samtal så kan du göra det här:

2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>