cropped-IMG_0368.jpg
Jag bara måste börja med att lägga ut min bild på mitt älskade hortensia-träd som inte ser ut så här riktigt ännu. Det här är förra sommarens bild. Tror kanske inte riktigt att mitt träd kommer att blomma lika fint som förra sommaren, vintern tog hårt på några grenar som knäcktes av, eller så får den så många fler fina blommor för att den tuktats lite 😀 !

 

Jag har bestämt att ta det lite lugnt med skrivandet nu under sommaren, har även tagit en paus från FaceBook.

Jag har som jag nämnt tidigare ett nytt uppdrag som tar mycket av min tid nu och jag kommer att ha semester hela juli och sedan så är jag tillbaka (om jag har några läsare kvar då).

Jag önskar Dig kära läsare den finaste sommar någonsin, jag tycker vi alla är så värda det, för vi är många som tycker att vintern varit alldeles för lång och kall. Nu behöver vi en låååång sommar med mycket värme och sköna bad!

 

Om du vill nå mig så är det som vanligt att du kan skriva till mig här på relationsexperten:

charlotte@relationsexperten.se

eller om du vill kan du ringa mig på 0766-444066, kanske ska betona igen då att jag inte tar emot terapi-samtal via telefonen.

Som avslutning vill jag citera en bok som jag just nu läser av Henri Nouwen, Djupt Personligt:

“Ju mer du har älskat och låtit lidande drabba dig på grund av kärleken, desto mer kan du låta hjärtat växa på bredden och djupet.”

“Att ge utan att kräva något i gengäld är att förtrösta på att alla behov blir fyllda av Honom som älskar förbehållslöst.”

 

Varma kramar från mig, syns snart igen <3

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>