copy-2965072_570_321.jpg

[dropcap style=”no-background”] J [/dropcap]ag vet inte, jag vet inte vad jag ska svara.

Jag vet inte vad jag vill. Jag vet inte vart jag är på väg.

Jag vet inte hur eller vad jag ska tycka. Jag vet inte vad som krävs av mig. Jag vet inte, jag vet inte jag vet inte.

 

[infobox style=”alert-success”] Jag skakar på huvudet samtidigt som jag rycker på axlarna, jag vet verkligen inte….. [/infobox]

Oj, något hände!

Plötsligt så känner jag mig minst 10 kg lättare.

IMG_4516

Jag vet inte.

Plötsligt så känns det som att något inom mig öppnar upp.

Jag vet inte!

Plötsligt så känns det som att jag fick massa nya möjligheter som jag inte tidigare sett.

Jag breddar mitt inåt, utåt och uppåt.

Jag lämnar fritt  utan att låsa in med mitt “jag vet”.

[infobox style=”alert-success”] Jag släpper taget om vetandet. [/infobox]

IMG_4630

Att säga “Jag vet inte” kan vara så väldigt befriande.

Har du någon gång känt att det krävs ett svar av dig, nu, direkt och på bumsen?

Du ska veta, du ska kunna, du ska leverera.

Den som har frågat dig något vill ha ett svar, eller du kanske frågar dig själv något och kräver av dig själv att du ska kunna svara.

Jag behöver inte veta och jag behöver faktiskt inte svara.

Numer så säger jag att jag inte vet när  jag möter en tagare, någon som bara vill ha och äta av mig.

Jag kan också säga att jag inte vet för att jag inte tycker att jag ska svara på frågan.

Ofta har personen som frågat mig redan svaret i sig själv och kanske vill göra det lite lätt för sig genom att fråga eller kanske bara behöver bekräftelse.

[infobox style=”alert-success”] Jag kan också säga att jag inte vet för att jag behöver tid, tid i turbulensen och tid för att analysera och tid för att bara släppa frågan för att det djupaste svaret ska få plats att få komma fram och det gör det sällan direkt. [/infobox]Det är också skönt i bön och meditation att säga:

-Jag vet inte och jag tänker inte be bara för att jag vill ha något och för att jag tror att jag vet vad det är.

[infobox style=”alert-success”] Jag ber bönen “jag vet inte” bara för att jag vill vara i ovetandets frihet och nära den Gud som vet allt, bär allt och som är början och slutet. [/infobox]Som jag inbillar mig tycker om att jag kommer och säger:

-Jag vet verkligen inte Gud, jag vet inte vad jag vill med mitt liv, jag vet inte vad syftet är med att just jag är här, jag vet inte varför jag varit med om så mycket konstigt i mitt liv, jag vet inte vart jag just nu är – faktum är att jag inte vet någonting alls längre!

[infobox style=”alert-success”] Plötsligt blir ljuset starkare, tunneln känns inte lika mörk och jag landar i att bara vara här och nu, utan krav och utan att behöva veta eller förstå något, varken om min gårdag, mitt nu eller min framtid! [/infobox]Så, du har visserligen kikat in på en så kallad relationsexperts site men som faktiskt inte vet så mycket alls egentligen, men som heller inte är speciellt orolig eller rädd för att säga det.

Kanske du tror att du vet hur din vecka kommer att se ut, eller så vet du inte alls?

-Tja, inte vet jag!

Jag önskar dig hursomhelst en underbar vecka som idag börjar med ett riktigt höstväder som jag älskar!

Kram från mig<3

 

@Charlotte Sander och Relationsexperten.se

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>