img_6452Nästa vecka startar “RelationsKollen”.

Varje måndag under hösten så kommer det vara ett specifikt relationsämne som tas upp, som uppstart kommer ämnet vara “Galet förälskad men varför står det en Elefant i rummet?”.

Ämnena kommer att bygga på mina och era samlade erfarenheter som vi har delat, dels här under “Fråga Vad Du Vill” och även i dom samtal som jag har/haft med mina klienter (inte utlämnande på något sätt utan mer mina generella konklusioner och tankar).

Under dessa 6 år som jag drivit sajten relationsexperten.se och mina snart två år som jag drivit Sander´s Relationsrådgivning så har det samlats många frågor och funderingar som jag har försökt att bemöta.

När jag gjorde en sammanställning för att se dom vanligaste frågorna så blev det en gedigen lista och det är den jag tänkte att vi skulle ta och beta av tillsammans här på måndagar.

Dels kommer jag lägga upp det här på första sidan (istället för mina personliga inlägg som jag lagt in då, jag tar en paus ifrån det) och dels så kan du hitta det under kategorin “RelationsKollen” om du tittar bland rubrikerna (längst till höger)

Varför delar jag med mig av det här då?

Vad är syftet?

Jo, för att jag förstått att vi är många som googlar och söker efter svar på våra relationsfunderingar och vi vill känna att vi inte är ensammast i hela världen med just vårt problem och där vill jag gärna finnas till för just Dig!

Antalet frågor in till “Fråga Vad Du Vill” är ju till exempel ett bevis på det.

Jag är väl medveten om att det jag kommer att skriva under “RelationsKollen” kan och kanske kommer att trigga funderingar, frågor, känslor och tankar förstås och då är mitt upplägg detsamma som under “Fråga Vad Du Vill”,

du kan skicka in din fråga till min mail: charlotte@relationsexperten.se så bemöter jag din fundering till en kostnad på 120 kronor.

Självklart så kan du också boka tid för samtal med mig också och då har jag 3-stegskonceptet som du kan läsa om här:

3-STEGSKONCEPTET FÖR SAMTAL MED CHARLOTTE

Känn dig varmt välkommen till en höst tillsammans med mig,

kram från mig<3

Charlotte

@Charlotte Sander och Relationsexperten.se

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>