Hej min vän,

då är semestern till ända och jag är på plats igen.

Är du intresserad av att boka en tid för samtal så kan du gå in här och läsa om hur konceptet kring det fungerar, priser och lite annat:

3-STEGSKONCEPTET FÖR SAMTAL MED CHARLOTTE.

Hela konceptet bygger på omtanke och trygghet för dig som funderar på samtal med mig.

Jag vet själv hur läskigt det kan vara att öppna upp för en främmande person, man går in i samtalsrummet och pratar och sedan så är det inte så mycket mer kontakt tills eventuellt nästa bokade tid.

För mig har det varit viktigt att du ska känna att jag finns både före, under och efter samtalet för dig, att du får skriva till mig och berätta vad som bekymrar dig och att du även får mail från mig efteråt.

Det är väldigt uppskattat att få en sammanfattning och lite verktyg av mig efteråt eftersom man kanske inte riktigt kommer ihåg vad som sas, man kan ju varit lite spänd och/eller har så mycket som man vill berätta att man efteråt känner sig lite tom och kanske förvirrad.

Vad händer mer under hösten här på relationsexperten.se då?

Ja, om det återkommer jag lite senare,

kram<3

Charlotte

@Charlotte Sander och Relationsexperten.se

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>