I morse var jag gäst hos TV 4 Nyhetsmorgon där jag bjudits in för att tala om hur man kan veta om man träffat den rätte?

Jag har efter det inslaget överösts med mail där ni efterfrågar vilka kriterier jag pratade om:

1) När du kan vara den du är, du behöver inte förställa dig, eller göra om dig. Och du tillåter din partner vara den han/hon är.

2) Du är medveten om att din partner inte kall fylla det du saknar i dig själv. När du är bottnad i dig själv så behöver du inte ha några speciella kriterier som han/hon måste uppfylla, det kan till och med vara spännande att träffa någon som är helt olik det du tänkt dig från början.

3) När det är ok att vara ifrån varann ett tag, förutsatt att båda är överens om det och där ni båda längtar efter varann efter ett tag och vill förenas.

4) När ni kan komma överens om att ni inte kommer överens. Det är faktiskt ok att tycka olika, många gånger har jag mött par som mer fastnat i rätt och fel. Kan ni bjuda på er själva och släppa det och ACCEPTERA att det är som det är, då har ni kommit en lång bit på er resa tillsammans.

Ni är många som skriver till mig och det går bra att läsa igenom frågor och svar här på sidan först, vi är ju alla ganska lika så det kan vara så att ditt svar redan finns på “Fråga Vad Du Vill !-fliken”.

 

http://www.tv4play.se/program/nyhetsmorgon?video_id=2297998 

Kram från mig

<3

 ©Charlotte Sander och relationsexperten.se

2 Comments

 1. Sebastian Sahlgren

  Jag har hittat den rätte, hon försvann ur mitt liv och det var smärtsamt, men nu har hon efter ett år valt att ta mig tillbaka om jag lovar att inte göra om dem misstagen som jag gjorde sist.

  Jag är överlycklig för jag vet hon är den rätte och ingen kan ta hennes plats! Seb <3 Julia för alltid! (Och våran älskade dotter SÅKLART!)

  • Charlotte Sander

   Hej Sebastian,
   tack för ditt mail.
   Precis så kan det ju också vara, man kan behöva vara ifrån den man känner är den rätte för att verkligen värdesätta och inse det.
   Jag önskar dig varmt lycka till,
   kram Charlotte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>