Hej min vän,

som du kanske sett så har jag förändrat sajten en del, lite ny design och förhoppningsvis lite lättare att hitta, som till exempel är menyn  mer synlig och jag har gjort en egen rubrik för dig som vill kontakta mig för terapi, under rubriken “Boka samtal”.

Jag skriver jag men jag har fått professionell hjälp av Jimi Guldstrand. Tack!

En nyhet till är att jag  har ny adress för min mottagning, numer finns jag på Skeppskajen 32 i Stockholm.

Som jag tidigare berättat är jag ambassadör/samtalsterapeut hos Competencer som erbjuder online-terapi – det finns många fördelar med detta sätt att mötas:

Det är enkelt och bekvämt för dig som klient, du behöver inte resa för att träffa mig, du behöver inte leta parkerings-platser, du behöver inte anstränga dig alls utan bara sätta dig framför din dator så möter jag dig via min dator, kan det bli enklare och mer bekvämt?

 

Du kan antingen boka mig för 60 minuters samtalsterapi eller om du har en fundering som kanske inte kräver terapi men där du gärna vill dela dina tankar och få ett kortare utbyte i samtal så kan jag erbjuda Express-Konsultation.

JUST NU HAR JAG TVÅ FINA ERBJUDANDEN!

Läs mer om det här:

2

 

 

Du kan även kontakta mig via mail och boka tid:

charlotte@relationsexperten.se

eller ringa mig på:

0766-444066

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>