0

Bilden tagen av Åsa Stöckel/Sveriges Radio.

 

Hej!

Jag har varit tillsammans med min tjej i 4 år och i förrgår fick jag beskedet att hon ville göra slut.

Jag är som ett jättestort frågetecken, Jag är 20 och hon 19 visst det låter ungt men vårat förhållande har varit väldigt speciellt.Vi har kämpat tillsammans genom det mesta och alltid löst våra problem.

Hon säger att anledningen är att hon vill vara “fri” samt inte bråka och att det inte går genom ett förhållande, samt att hon vill testa sin läggning om hon är bisexuell och att vi kan fortsätta vara bästa vänner och se sen om vi finner varandra igen.

Jag kan förstå detta men det jag inte förstår är varför hon inte gett några tecken som helst på att hon vill göra slut och är missnöjd, jag har konstant frågat henne om det har varit något men alltid fått svaret att allt är bra. för ca 2 månader sen fick jag ett jättegulligt brev där hon skrev att hon älska mig och aldrig skulle kunna lämna mig och att vår kärlek blir starkare för varje dag.

Och dagarna innan hon gjorde slut var hon hur gullig som helst och älskade med mig. Denna tjejen är väldigt speciell för mig och jag vill verkligen vinna henne tillbaka, vi pratade även om att vara “fri” innan och där vi hade enade åsikter om att vi trivdes så som vi hade det.

Så min fråga är vad hände? Hur blev det såhär?

Mvh förrvirrad kille.

 

IMG_5777

Hejsan!
Jag kan verkligen förstå att du känner dig förvirrad.

Ibland kan det tyvärr vara så att ena parten tror att allt är okej och får också sådana signaler, precis som du fått.

Någonstans så har tankar och känslor försiggått i din tjej som hon inte velat/kunnat/vågat berätta för dig.

Hon kanske har känt att hennes känslor förändrats men gått emot det först och därför gett dig gulligt brev och talat om hur mycket hon älskar dig.

Det måste ha varit kämpigt för henne med och jag kan bara tänka mig hennes förvirring också.

Ni är unga precis som du skriver och har hunnit med att vara tillsammans i fyra år, det är lång tid när man är så ung och man håller på att bli vuxen med allt vad det innebär.

Jag var själv bara 15 år när jag träffade min första man så jag tror jag anar lite hur starka band ni har – vi växte ifrån varann vilket inte är så konstigt just för att vi var så unga.

Det positiva i att bli äldre är att man blir tryggare och vet vad man vill (om det nu är någon tröst för dig, det vet jag inte).

Det är så viktigt att få vara “fri” som du skriver om det är det man behöver – jag tror inte det handlar ett dugg om kärleken till dig utan snarare mer att hon behöver testa sin egen väg och det är nog tyvärr inte så mycket att göra åt hur hårt det än låter.

Har ni en vänskap trots att ni gjort slut så tycker jag att ni ska värna om den – just för att ni känner varann och har ganska många år tillsammans, kanske ni oavsett vad framtiden visar kan finnas där och stötta varann?

Varma kramar

Charlotte

 

@Charlotte Sander och Relationsexperten.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>