Har du fått kärleksbrev någon gång?

Jag har fått några stycken i mitt liv och så klart skickat några också.

Ett fick jag en gång när jag lämnat en man som jag levde ihop med väldigt länge.

Jag lämnade honom men fick då ett 7-sidor långt kärleksbrev innehållande löften om förändring, förbättring, insikter som att “nu hade han verkligen förstått allt” och att han aldrig hade älskat någon så mycket som mig och så vidare.

Jag föll för det och vi försökte igen, men det dröjde inte länge förrän vi halkade tillbaka i gamla spår igen vilket gjorde att vi till slut gick skilda vägar.

Jag har fått kärleksbrev som varit otroligt konstnärligt och författar-likt skrivna. Vackra ord, beskrivningar av mig som knappast kan vara sanna men väldigt roligt (läs smickrande! ) att läsa, men där det också har runnit ut i sanden, där den riktiga gnistan inte funnits.

Jag har fått kärleksbrev som nästan varit skrivna av en analfabet. Korta, stubbiga och trubbiga ord, försök till att manipulativt få mig att tro att det fanns trohet. Verkligheten visade sig också vara sådan… hårdhet, fysisk smärta och falskhet. Där föll jag också tillbaka några gånger och där jag nästan fick sätta till livet innan jag kom därifrån…

 

Jag tycker att vi ska skriva kärleks-brev mycket mer och oftare till varann, och nu är det ju Alla Hjärtans Dag i morgon, så vad kan vara ett bättre tillfälle?

– Hitta något fint papper och skriv något från ditt hjärta – till ditt hjärta!

-Tänk till på vad som förenar just er, vad ni vet om varann som ingen annan vet.

-Återberätta någon rolig händelse ni varit med om i år, kan vara kul att göra om du tänker fortsätta nästa år och skriva, rolig påminnelse om vad ni gjorde just det året.

-Skriv vad du älskar mest hos personen och blanda gärna med lite humor.

-Slösa på kärleks-orden men kom ihåg att det ska vara äkta, att du verkligen menar det du skriver.

-Slutligen, spraya över brevet med din parfym/cologne !

 

Så….. om jag skulle få ett kärleks-brev i morgon, vad skulle jag vilja att det stod i det?

Ja, det blir min lilla hemlighet, och jag har faktiskt några sådana här hemma… som jag fått av min kära make, men vad det står i dom, det stannar mellan honom och mig….

Kram från mig <3

©Charlotte Sander och relationsexperten.se

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>